Kategorija
Grad
Godine -
Usamljeni ste? Ne morate više biti!
Sastanak iz Snova vam je na dohvat ruke!
Želiš avanturu, ozbiljnu vezu ili neobavezno druženje?
Pronađi sebi partnera, svoju srodnu dušu, svoj fetiš...
Pronađi svoj
Brza pretraga
Pomoć za korišćenje portala Sastanaka iz Snova
1. Prijava na servis
Za pristup portalu potrebno je da se prijavite na servis.
Pošaljite SAN na broj 6263 (važi za sve mreže). Time ste se prijavili na SMS chat i možete se dopisivati sa registrovanim korisnicima portala.Prijava se vrši samo jedanput. Cena poruke za prijavu na servis iznosi: 9,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže.

2. Dopisivanje sa registrovanim korisnicima portala
Da biste započeli komunikaciju sa izabranim profilom pošaljite ime profila razmak tekst poruke na broj 6263 (važi za sve mreže).Ime profila se unosi samo kada se prvi put obraćate izabranom korisniku. Svaka naredna poruka koju pošaljete prosleđuje se samo tom profilu.Ukoliko u nekom trenutku želite da uspostavite komunikaciju sa nekim drugim profilom, pošaljite ime novog profila razmak tekst poruke na 6263 i sve naredne poruke koje šaljete idu tom novom izabranom profilu.
Npr., ako ste se dopisivali sa milenom, a želite da se dopisujete sa jelenom, ukucajte jelena razmak tekst poruke i pošaljite na 6263.
Sve poruke koje pošaljete naplaćuju se po unapred utvrđenim cenama za korišćenje portala Sastanak iz Snova i to: 51,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 51,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. U navedene cene je uključen PDV i ne postoje nikakvi skriveni ili dodatni troškovi.
Naplaćuju se samo poruke koje Vi pošaljete. Poruke koje dobijate od registrovanih korisnika portala Vam se ne naplaćuju.

3. Odjava sa servisa
Za odjavu pošaljite STOPSAN na broj 6263 (važi za sve mreže).
Nakon odjave više nećete dobijati poruke sa portala Sastanak iz Snova.
Cena poruke za odjavu sa servisa iznosi: 9,60din za korisnike MTS mreže, 3,60din za korisnike Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže.

4. Ostalo
Poruke koje šaljete moraju biti tekstualne (SMS poruke) standardne dužine. MMS poruke za sada nisu podržane.

Za sva dodatna pitanja koristite našu Kontakt stranicu. Administrator portala će Vam odgovoriti u najkraćem moguće roku.
NAJNOVIJI PROFILI
ime vladica
grad Niš
godište 1984
ime gospava
grad Leskovac
godište 1969
ime matea
grad
godište 1987
ime aleksija
grad Vranje
godište 1982

Provajder Starion d.o.o. Beograd. Reklamacije na telefon 011/214-30-50 Copyrights© 2013. by Sastanak iz snova. All rights reserved.